BOVENAAN IN GOOGLE

MET ONZE SEA EN SEO CAMPAGNE

U heeft een prachtig product of dienst en wil deze aan de man brengen. Hoe doet u dat? De wereld wordt steeds digitaler. Google is het meest gebruikte platform om producten en bedrijven te zoeken. Het is dus belangrijk om goed vindbaar te zijn.

Bent u op zoek naar een partner die uw online aanwezigheid naar een hoger niveau kan tillen? Ons SEA-SEO team is gespecialiseerd in het creëren van doelgerichte advertentiecampagnes en het optimaliseren met relevante zoekwoorden. We halen het uiterste uit uw budget en zorgen ervoor dat uw bedrijf door de juiste mensen online goed gevonden wordt.

Laat ons uw online aanwezigheid naar een hoger niveau brengen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

SEO Specialist certificaat, Google Ads-search certificering, google ads-display certificering, google my business certificaat van google. SEO Specialist certificaat, Google Ads-search certificering, google ads-display certificering, google my business certificaat van google.

ONZE AANPAK

 • 1. Kennismaking

  Tijdens onze kennismaking leren we uw bedrijf en de markt waar u in opereert kennen. Bent u bijvoorbeeld al een aardige speler, of juist een starter in een niche-markt met veel potentie?

   

  In overleg brengen we specifiek meetbare doelen in kaart. We bespreken uw huidige positie in de markt, en waar u naartoe wilt. Wie zijn de concurrenten en waar wilt u wel of juist niet op gevonden worden?

 • 2. Analyse

  Het snel binnenhalen van veel bezoekers klinkt ideaal, maar het wordt pas interessant als het ook potentiële klanten zijn.

   

  Om dit voor elkaar te krijgen analyseren we de doelgroep; waarop zoeken ze om uw product te vinden? Waar komen ze vandaan? Welk budget is er nodig om ze te bereiken?

   

  Ook de online vindbaarheid van uw concurrenten nemen we mee in onze analyse.

 • 3. Plan van aanpak

  Tijdens deze fase bepalen we de strategie waarmee we de campagne gaan starten. Waar gaan we uiteindelijk écht op inzetten om de doelen te bereiken?

   

  We bepalen de juiste zoekwoorden en biedstrategie, zodat uw budget bij de start zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Het kan hier voorkomen dat we naast een zoekcampagne bijvoorbeeld ook een remarketingcampagne adviseren.

   

  Dit komt allemaal samen in een presentatie, zodat u op de hoogte bent van alle ins en outs van de campagne.

 • 4. Implementatie

  Aan de hand van de besproken strategie richten we de campagne in. We maken verschillende Google Ads advertenties aan die de unieke verkooppunten van uw bedrijf promoten en de doelgroep aan zullen spreken.

   

  Zo staat de advertentie niet alleen bovenaan, maar wordt er ook op geklikt. We voegen daarnaast elementen aan de website toe, zodat we elke aanvraag goed kunnen meten.

 • 5. Optimaliseren

  Nu uw website meer bezoekers heeft, is het tijd om hun gedrag te analyseren. U wilt natuurlijk het beste resultaat voor het uitgegeven advertentiebudget.

   

  Door middel van gebruikersdata meten we o.a. welke zoekwoorden het meeste resultaat opleveren. Zo zien we bijvoorbeeld welke pagina het grootste doorklikpercentage heeft.

   

  Met deze data sturen we de campagne bij. Het komt dan aan op details; een kopregel van een advertentie of de locatie van een knop kan zomaar het verschil maken.

UW WEBSITE BINNEN ÉÉN DAG

OP DE EERSTE PAGINA VAN GOOGLE

ADVERTEREN OP GOOGLE MET ONZE SEA-CAMPAGNE


Het is belangrijk om het juiste publiek aan te trekken. SEA is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten u te laten vinden. Bij de start staat u meteen bovenaan.

Illustratie van een laptop met Google logo's Illustratie van een laptop met Google logo's

DE JUISTE ZOEKWOORDEN EN STRATEGIE

Met SEA promoten we uw website met betaalde trefwoorden binnen Google. Hiermee wordt een hogere positie gekocht. Het budget wordt per dag en zoekwoord bepaald. In overleg brengen we specifiek meetbare doelen in kaart en kiezen we een geschikte biedstrategie. Het bepalen van de juiste zoekwoorden is hierbij essenstieel. Waar wilt u op gevonden worden, of juist niet?

 

DE JUISTE DOELGROEP

Het snel binnenhalen van veel bezoekers klinkt ideaal, maar het wordt pas interessant als het ook potentiële klanten zijn. Om dit voor elkaar te krijgen analyseren we uw doelgroep; waarop zoeken ze om uw product te vinden? Waar komen ze vandaan? Welk budget is er nodig om ze te bereiken? Samen kiezen we de juiste zoekwoorden waarop we de advertenties tonen.

 

ZIT U IN EEN NICHE-MARKT?

Heeft u een uniek of specifiek product of dienst? Dan leent uw bedrijf zich uitstekend voor SEA, omdat er dan gerichte zoekwoorden ingesteld worden en er weinig concurrentie is. Hierdoor kunt u met een laag advertentiebudget toch een groot bereik behalen.

WAAROM KIEZEN VOOR SEA?


 • Vandaag nog bovenaan in Google

 • Online beter zichtbaar voor het juiste publiek

 • U betaalt voor bezoekers die gericht op zoek zijn naar uw product of dienst

 • Door het inzetten van advertenties wordt ook de zichtbaarheid van uw merk verhoogd

 • De campagne wordt voortdurend bijgestuurd om de juiste bezoekers te trekken

 • Nadat u stopt met de campagne staat u niet meer bij de bovenste resultaten in Google

 • Advertentiekosten

INTERESSE? KOM SPARREN!

KOM HOGER IN GOOGLE MET SEO

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

INVESTEER IN UW WEBSITE VOOR DE LANGE TERMIJN


SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Hierbij wordt een website zo geoptimaliseerd, zodat deze zonder advertentiekosten goed vindbaar wordt in Google. Met onze SEO aanpak krijgt uw website een betere ‘Google ranking’ en komt daardoor hoger in de zoekresultaten. 

 

WEBSITE OPTIMALISATIE
We optimaliseren uw hele website en zorgen er continu voor dat deze aan de steeds veranderende eisen van Google blijft voldoen. Maandelijks analyseren we scans uit de SEO-tool, het gedrag van bezoekers en posities van keywords ten opzichte van concurrerende websites. Zodoende kunnen wij uw website steeds verder perfectioneren. Op termijn zal de website hierdoor bij de bovenste zoekresultaten van Google komen, en blijven.

 

RELEVANTE CONTENT
Google vindt het belangrijk dat een gebruiker, bij zijn zoekterm, de meest relevante website voorgesteld krijgt. Uw website moet een antwoord geven op zijn of haar vraag. Daarom is de content (alle teksten en beelden) op uw website enorm belangrijk. Hier adviseren we u in en met het maken ervan kunnen we u geheel ontzorgen.

WAAROM KIEZEN VOOR SEO?


 • Kom hoger in Google door het technisch verbeteren van uw website

 

 • Wij ontzorgen u met betere content zoals teksten en beelden

 

 • Geen advertentiekosten

 

 • Een goede investering voor de lange termijn

 

 • Uw website staat niet meteen bij de bovenste resultaten van Google

 

 • De campagne is niet conversiegericht

 

 • U komt niet gegarandeerd bij de bovenste resultaten met uw gewenste zoekwoord

 

DOE DE GRATIS WEBSITE SCAN

Benieuwd of de website van uw organisatie nog voldoet aan de richtlijnen van tegenwoordig?

 

Vraag de gratis website scan van Full House aan en u ontvangt van ons vrijblijvend persoonlijk advies.

RUIME KENNIS IN HUIS

ALS GOOGLE PARTNER

Onze SEO en SEA experts hebben ruime kennis in huis door meerdere jaren ervaring en behaalde certificaten, uitgegeven door Google zelf.

 

Daarnaast mogen wij met trots zeggen dat wij Google partner zijn. Dit toont aan dat we meerdere Google Ad accounts beheren met hogere budgetten en onze mederwerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste functies van Google.SUCCESVOLLE CASES