Website laten maken Website laten maken

Websites en
Webshops

WIJ ONTWERPEN EN ONTWIKKELEN

WEBSITES EN WEBSHOPS

SPEEL OOK ONLINE WEER MEE


Is uw website qua uitstraling en techniek nog van deze tijd? Levert hij genoeg aanvragen of verkopen op, en bent u goed vindbaar via Google? Is uw website goed te bekijken op een mobiele telefoon of tablet?

 

Lees hieronder op welke manieren wij u kunnen ontzorgen en wat voor oplossingen wij bieden voor elk vraagstuk.

Website hans severs Website hans severs
Website ats trading Website ats trading
Homepage lap urban landscape Homepage lap urban landscape

WIJ ONTZORGEN U

VOLLEDIG

ALLES ONDER ÉÉN DAK
Het ontwikkelen en beheren van websites en webshops is onze expertise. Van ontwerpen, bouwen en optimaliseren tot aan de hosting. Zo wordt uw bedrijf of organisatie weer helemaal klaar voor de toekomst.

VAN KLEIN TOT GROOT
Van een digitaal visitekaartje tot uitgebreide websites. Complexe gelaagde informatie vertalen we naar een overzichtelijk menu en logische submenus. Functies zoals een fotoboek, nieuws of blog pagina's, googlemaps, contact of reserveerformulier zijn eenvoudig te implementeren. Ook de meer complexere functies zoals het tonen van een vastgoed- of autoaanbod, lease berekeningen of afsprakenplanner kunnen wij geheel verzorgen.

 

HET PROCES IN 5 STAPPEN


  • Ontwikkelen custom-made design

  • Implementatie van de website

  • Content creatie en plaatsen op de website

  • Zoekmachineoptimalisatie

  • Websitebeheer en onderhoud

Nieuwe website willems vastgoedonderhoud Nieuwe website willems vastgoedonderhoud

CUSTOM MADE DESIGN

OP MAAT ONTWORPEN

Bij het ontwikkelen van een website maken wij een design op maat. Ons ontwerp is gericht op uw doelgroep en sluit naadloos aan op de uitstraling van uw organisatie. Dit zorgt ervoor dat alle websites uit ons portfolio uniek zijn.

Iedere website wordt ontworpen voor een specifieke gebruiker. Het is daarom belangrijk dat hij niet alleen visueel aanspreekt maar ook gebruiksvriendelijk is. Het einddoel van de website zoals informatie geven, een offerte aanvraag of directe verkoop moet makkelijk behaald kunnen worden door de eindgebruiker. 

Het ontwerp wordt tijdens deze fase gefinetuned tot een definitief ontwerp. Hierna beginnen we met het bouwen van de website.

IMPLEMENTATIE

VAN DE WEBSITE

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST


Na de ontwerpfase gaan onze developers aan de slag met het design en realiseren ze de werkende interactieve website. Met een goed framework als basis en gebruik makend van de nieuwste technieken is de website helemaal klaar voor de toekomst.

Websites worden op steeds meer verschillende schermformaten bekeken. Al onze websites bieden op ieder formaat, van telefoon tot aan een groot desktopscherm, een zelfde gebruiksvriendelijke ervaring. Geen gebruiker zal de website dus om technische redenen verlaten.

Fotografie camera Fotografie camera

CONTENT CREATIE

EN PLAATSEN OP DE WEBSITE

ALLE TEKSTEN EN BEELDEN OP DE JUISTE PLAATS


Wij plaatsen alle door u aangeleverde content op uw nieuwe website. Waar nodig bewerken we teksten of afbeeldingen om de best mogelijke kwaliteit en paginasnelheid te behalen. We denken mee met de strategische plaatsing van content, zodat de bezoeker de gewenste informatie zo makkelijk mogelijk kan vinden.

Heeft u nog geen content voor uw nieuwe website of is alles redelijk gedateerd? Wij helpen u met de volledige productie van pakkende teksten en professionele foto's. Zoals portretten, productfoto's, bedrijfsfotografie en interieurs of van bouw- en vastgoedprojecten. 

HOGER KOMEN IN GOOGLE

MET ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

TREK DE JUISTE BEZOEKERS MET SEO EN SEA


SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat een website zo geoptimaliseerd wordt dat deze goed vindbaar is in Google. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat websites een betere 'Google ranking' krijgen en hierdoor hoger in de zoekresultaten terecht komen.

MET SEA zetten we in op betaalde trefwoorden binnen Google Ads en promoten we uw website ook in het Google Dsiplay Netwerk. Hiermee zal een hogere positie gekocht worden. Dit is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten naar uw website te krijgen.

 

Gebruikers website zoekmachineoptimalisatie Gebruikers website zoekmachineoptimalisatie

WEBSITEBEHEER

GEMAKKELIJK ZELF OF DOOR ONS

Een website maken is één, maar het up-to-date houden van content is net zo belangrijk. Enerzijds om uw doelgroep te blijven informeren, maar ook om hoger te komen in zoekmachines. Zij hechten namelijk veel waarde aan een originele website die up-to-date is.

Voor de implementatie van onze websites gebruiken we een van onze gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen (CMS). U hoeft dus niet technisch onderlegd te zijn om de content van uw website zelf te kunnen aanpassen. Lukt het toch niet helemaal? Dan helpt onze technische support u verder.

Als ondernemer is tijdgebrek een veel voorkomend probleem en schiet het beheren van de website er vaak bij in. Wij kunnen u ook geheel ontzorgen met het beheer van de content op uw website.

Full House werkt o.a. met Statamic, Evolution, Prestashop en Wordpress Full House werkt o.a. met Statamic, Evolution, Prestashop en Wordpress

Enthousiast geworden?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!